Bodø/Glimt mot til

Det er få timer igjen til det braker løs på Stadio Olimpico. Billetter til Haugesund BodøGlimt.


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane

José Mourinho toppet laget mot BodøGlimt men igjen var det Kjetil Knutsen som kunne smile bredest.

. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Billetter Rana - Glimt. Sikre deg plass på 16.

Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Tromsø så lenge ut til å klare tre poeng men på overtid sørget Mvuka for ett poeng til gultrøyene. 16052022 2014 Sist oppdatert.

De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. Forferdelig dømming Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad.

Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. SNN-tribunen er åpen for publikum. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19.

14 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Siden da har Glimt spilt. Under flomlysene på et fullsatt stadion skal BodøGlimt forsøke å ta seg videre til semifinalen i.

Mai-festen mot Tromsø nå. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. 160522 1701 160522 1701.

Mai for tre år siden. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. 5 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag.

Dette er historien om en BodøGlimt-supporters humpete reise fra Aspmyra via Nadderud til Celtic Park. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Niklas Aune Johnsen. Dermed har BodøGlimt fortsatt ikke tapt hjemme i serien siden 0-2.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. 6 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. BodøGlimt på TV og Live Stream.

Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. Mai-festen mot Tromsø nå. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. 75 54 55 00. September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester.

Han tror og håper Roma vinner men advarer mot Glimts kontringer og raske angrepsspillere. Før returoppgjøret mellom Roma og BodøGlimt 2-1 til Glimt fra første kamp har Riise gjort et intervju med italienske Sky. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa.

Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Sikre deg plass på 16.

7 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. 6 hours agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

9 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. John Arne Riise er nå trener for Avaldsnes men spilte tre sesonger i Roma mellom 2008 og 2011. 4 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Mats Torbergsen NTB. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Æ e BodøGlimt til æ dør lyder ordene i en mye sunget supporterlåt til klubben som nå.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Takk for din påmelding. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp.

BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020.


Metodikk Og Sportsplan Bodo Glimt


File Skagerak Arena Bodo Glimt Friendly Jpg Wikimedia Commons


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Bodo Glimt A Video Proves Roma Goalkeeping Trainer Attacked Our Coach Football Italia


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Na Starter Veien Mot Mesterligaen Bodo Glimt


Heroiske Bodo Glimt Slo Roma Igjen Abc Nyheter


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Bodo Glimt Stayed Away Ready For Their Sixth Cup Final Vg


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Moter Az Alkmaar Bodo Glimt

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel